diumenge, 15 de juliol del 2007


Ous Farcits

(per a 4 persones)


Ingredients:

  • Maionesa (segons l’època de l’any millor que sigui de pot!)
  • 8 o 10 ous
  • ½ quilo de pèsols
  • 1 pebrot vermell escalivat
  • 1 llauna de tonyina


Elaboració:


Posem a bullir els pèsols.

Bullim els ous, i un cop freds, els obrim per la meitat. N’extraiem els rovells i els col·loquem en un vol juntament amb la llauna de tonyina, ho barregem tot amb una forquilla fins aconseguir una massa espessa i sense grumolls.

Agafem una safata i posem a la base una petita capa de maionesa.

Amb l’ajuda d’una cullereta anem farcint les meitats d’ou amb la massa i els col·loquem cap per vall sobre la capa de maionesa.

Agafem els pèsols i els col·loquem als espais que ens han quedat entre els ous, de tal manera que no puguem veure la capa de maionesa.

Finalment tallem el pebrot vermell escalivat en fines tiretes i les col·loquem sobre cada mig ou, de forma allargada o com si fos un didalet.

El punt de sal, al vostre gust!!!!


Aquest plat es serveix fred, per tant es convenient desar-lo a la nevera fins que ens entaulem.