Sípia amb pèsols estofats
Ingredients:
- 2 Cebes
- Tomàquet cru de pot o natural
- Sípia (amb les bosses de tinta)
- Pèsols
- Patates (tallades a daus no molt petits perquè no es desfacin)
- Ametlles torrades
- All
- Julivert
- Sal
- Pebre
- Brou de peix o aigua
Elaboració:
Fem el sofregit en una cassola a foc molt lent amb les dues cebes, les deixem caramelitzar i afegim les bosses de tinta de la sípia remenem ven remenat, afegim el tomàquet i deixem que es faci a foc lent.
En una altre paella sofregim la sípia: Deixem que tregui tota l’aigua tapant-la i després la destapem perquè es rossegui (la saleu al vostre gust).
Agafem la sípia i l’unim al sofregit, remenem, afegim el brou de peix i deixem que faci “xup-xup” a foc lent.
Al cap d’una estona comprovem si la sípia està més tova, si és així afegim la patata i els pèsols i que continuí fent “xup-xup”.
Deixem que acabi de fer-se, comprovem el punt de cocció i sal i ho servim a taula ven calent acompanyat d’una cistella de pa.
Bon profit!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada